Henkilökunta

Neuropsykologikeskus NeuTeran tiloissa työskentelee kolme itsenäistä yrittäjää:

Anna Maunuksela

Neuropsykologisessa kuntoutustyössä olen keskittynyt aivovammojen, lievien aivoverenkiertohäiriöiden ja aivokasvainten jälkitiloihin. Työtapani sisältää kognitiivisen psykoterapian menetelmiä erityisesti sairauteen sopeutumiseen ja elämänmuutoksen hyväksymiseen liittyen. Neuropsykologisessa diagnostiikassa olen perehtynyt erityisesti aivovammojen jälkitilojen arviointiin, eteneviin muistisairauksiin sekä psykiatristen ja neurologisten kognitiivisten oirekuvien erotusdiagnostiikkaan. Neuropsykologisesta työstä minulla on yli 20 vuoden kokemus.

Teen neuropsykologisen työn lisäksi jonkin verran kognitiivista psykoterapiaa, kohdealueena aikuisten (yli 26-vuotiaiden) masennus- ja ahdistusoireilu sekä elämänkriisit.

Anna-Riitta Saarenketo

Olen työskennellyt neuropsykologin työtehtävissä yli 15 vuoden ajan. Minulla on pitkä kokemus moniammatillisesta kuntoutustyöstä, tämän jälkeen olen työskennellyt avopuolen neuropsykologina vuodesta 2012 lähtien. Tällä hetkellä teen vastaanotollani sekä neuropsykologisia tutkimuksia että kuntoutustyötä. Kuntoutustyössä otteeni on kokonaisvaltainen ja yhdistelevä; sovellan neuropsykologiseen kuntoutustyöhön kognitiivisia psykoterapiamenetelmiä. Olen erityisen kiinnostunut aivovammojen jälkitilojen tutkimisesta ja kuntoutuksesta, psykiatrisiin sairauksiin liittyvistä neuropsykologisista oirekuvista sekä psykiatristen ja neurologisten oirekuvien neuropsykologisesta erotusdiagnostiikasta. Teen vastaanotollani neuropsykologisen työn lisäksi jonkin verran myös kognitiivista psykoterapiaa.

Elina Vuorinen

Minulla on yli 25 vuoden kokemus kliinisen neuropsykologian alalta. Aloitin ensin yliopistosairaalan neurologian poliklinikalla ja siirryin avopuolelle 1995. Työni on sisältänyt pääasiassa neuropsykologisia tutkimuksia, neuropsykologista yksilö- ja ryhmäkuntoutusta, psykoterapiaa sekä työnohjausta. Neuropsykologisissa tutkimuksissa minua kiinnostavat erityisesti erotusdiagnostiset- ja työkykyarviot. Vuosien aikana työkokemusta on kertynyt mm. erilaisista kehityksellisistä-, psykiatrisista- ja neuropsykiatrisista häiriöistä, sekä aivovammojen- että aivoverenkiertohäiriöiden jälkitiloista. Kognitiivisena psykoterapeuttina olen perehtynyt mm. pakko-oireisen häiriön, sekä masennuksen että ahdistuksen hoitoon. Neuropsykologisessa kuntoutuksessa hyödynnän terapeuttista osaamista ja käytän työssäni erilaisia luovia sekä toiminnallisia menetelmiä. Terapiapalvelut myös espanjan kielellä.